Perkant už 150€ ar daugiau NEMOKAMAS SIUNTIMAS!

Gamybinių patalpų vėsinimas

gamybinių patalpų vėsinimas

Gamybinių patalpų vėsinimas.Efektyvi vėsinimo sistema gamybos patalpose

Vėsinimo sprendimai gamybinėms patalpoms apima įvairias technologijas ir metodus, priklausomai nuo specifinių Jūsų poreikių, klimato sąlygų ir gamyklos tipo. Šiame straipsnyje dalinamės gamybinių patalpų įrengimo vėsinimo projekto pavyzdžiu,  suprojektuota ir įrengta vėsinimo sistema vienoje didžiausių medienos perdirbimo gamyklų Lietuvoje.

gamybiniu patalpu vesinimas
gamybiniu patalpu vesinimas

Vėsinant gamybines patalpas oro kondicionieriais, svarbu atsižvelgti į kelis esminius aspektus, kurie užtikrins efektyvų vėsinimą ir tinkamą mikroklimatą. Štai keletas svarbių aspektų:

Gamybinių patalpų vėsinimo poreikio įvertinimas

Patalpos dydis. Apskaičiuojame bendrą patalpos plotą ir tūrį, kad galėtume tinkama parinkti oro kondicionierių galią .

Šilumos šaltiniai. Kartu su Klientu apsvarstome šilumos šaltinius:  veikiančius gamybos įrenginius, dirbančių toje patalpoje žmonių skaičių, apšvietimą ir kt.

Ortakių sistemos. Įvertiname  kokią sistemą naudosime, kaip ir kur bus įrengti ir izoliuoti ortakiai.

Aptariame individualius vėsinimo poreikius, sprendimus, įrangos pasirinkimus  ir montavimo  galimybes konkrečiu atveju, konkrečiai patalpai ir erdvei, kurią reikia vėsinti.

Šiame pavyzdyje apačioje įrengta vėsinimo sistema medienos perdirbimo gamykloje, keliuose cechuose, bendras patalpose vienu metu dirbančių žmonių skaičius apie 50. Panaudojome nestandartinius oro kondicionavimo sprendimus, individualiai, pagal kliento ir patalpų poreikius buvo pagamintos vėsinimo sistemos dalys, metaliniai ortakiai. Siekiant sumažinti oro temperatūrą  gamybinėse patalpose, įrengta oro kondicionavimo sistema konkrečiose darbo zonose.

oro kondicionavimas gamybinėse patalpose
oro kondicionavimas gamybinėse patalpose

Apmokome Klientus naudotis įranga, paaiškiname kaip patiems atlikti reguliarią oro kondicionavimo sistemos priežiūrą – lengvai ir nesudėtingai, prižiūrėti, keisti filtrus ir pan., tokiu būdu užtikrinant, kad oro kondicionavimo sistema gamykloje veiktų ilgai ir efektyviai.

Tinkamai parinkta ir prižiūrima oro  kondicionavimo sistema gamybinėse patalpose  padės užtikrinti optimalų gamybinių patalpų mikroklimatą, didinant darbuotojų komfortą ir produktyvumą.

Peržiūrėkite šio įgyvendinto projekto  VIDEO įrašą.

Gamybos vėsinimo sistemos įrengimo kainos pasiūlymas

Tikslią gamybos patalpų vėsinimo sistemos įrangos, medžiagų  ir montavimo  darbų kainą galime įvertinti turėdami Jūsų  patalpų brėžinius, apsilankę objekte  ir kartu su Jumis  aptarę individualius  pageidavimus.

Norėtumėte gauti  vėsinimo sistemos, kondicionierių įrengimo kainos pasiūlymą savo verslui ar gamybos patalpoms?

Susisiekite su mumis el.paštu: info@idvgroup.lt ar telefonu: +370 699 36843   profesionaliai pakonsultuosime ir patarsime. Pasiūlysime itin  efektyvius  vėsinimo, oro kondicionavimo sprendimus ir pateiksime  pramoninio vėsinimo, šios sistemos įrengimo kainos pasiūlymą Jums.

Domitės? Susiekite su mumis!