Perkant už 150€ ar daugiau NEMOKAMAS SIUNTIMAS!

Konsultacijos ŠVOK klausimais

Profesionaliai konsultuojame ŠVOK (šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo) klausimais.

Teikiame Klientams ekspertinę pagalbą ir patarimus, susijusius su šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemų projektavimu, diegimu, optimizavimu, priežiūra.

Siekiame kurti tik efektyvias ir ekonomiškas ŠVOK sistemas, atsižvelgiant į pastato, patalpų tipą, dydį, naudojimo paskirtį, Klientų pageidavimus ir kitas specifines sąlygas.

ŠVOK konsultacija gali apimti:

Poreikių ir tikslų analizė. Mūsų ekspertai kartu su Jumis išsiaiškina, kokie yra pagrindiniai Jūsų šildymo, vėdinimo ar oro kondicionavimo poreikiai, pavyzdžiui: efektyvus šildymas, oro vėsinimas, oro kokybės gerinimas, drėgmės kontrolė, šilumos atgavimas, energijos efektyvumas, komforto lygis ir pan.

Projektavimas ir planavimas: konsultuojame ir Jums pageidaujant parengiame šildymo, vėdinimo ar oro kondicionavimo sistemos projektą, kuris atitinka visus techninius ir reglamentinius reikalavimus.

Konsultavimas ir įrangos parinkimas. Pagal Kliento individualius poreikius profesionaliai patariame ir parenkame šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo įrenginius (šilumos siurblius, rekuperatorius, oro kondicionierius) ir reikiamas šių sistemų medžiagas, rekomenduojame tinkamiausias šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo technologijas.

Montavimas ir diegimas: Koordinuojame, prižiūrime ŠVOK sistemų montavimo darbus, užtikrinant jų kokybę ir efektyvumą.

Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad Jums parinkta šildymo, vėdinimo ar oro kondicionavimo sistema bus pritaikyta specifiniams Jūsų poreikiams, būtų efektyvi ir taupytų energiją.

Esame ŠVOK profesionalų komanda, turinti virš 15 metų patirtį, profesionaliai patarsime ir parinksime tinkamiausią šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sprendimą ir įrangą butui, namui, įvairios paskirties komercinėms, gamybos patalpoms.

Susisiekite su mumis telefonu +370 699 36843  ar el. paštu info@idvgroup.lt, aptarsime Jūsų poreikius ir pateiksime optimaliausią sprendimą!

Dirbame tik su itin kokybiškomis, sertifikuotomis medžiagomis ir įranga
Mūsų parinkta ir sumontuota sistema išsiskiria kokybe ir efektyvumu,
Visiems atliktiems darbams suteikiame garantiją.

Svarstote dėl mūsų paslaugų?

Profesionalumas, dėmesys klientui ir aukščiausia kokybė visuose darbų etapuose yra mūsų prioritetas!

Šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sistemų projektavimas

Vėdinimo sistemų montavimas

Rekuperatorių montavimas ir priežiūra

Oro kondicionierių montavimas

Šilumos siurblių oras-oras ir oras-vanduo montavimas ir priežiūra

Nestandartiniai vėdinimo sprendimai

Nestandartinių vėdinimo detalių gamyba

Oro srautų matavimas, balansavimas

Belimo sklendžIų diagnostika ZTH EU belimo įrankiu

Domitės? Susiekite su mumis!